Novosti

Test: Ducati Panigale V2

AR4I0783

Na stazi Jerez isprobali smo novi Panigale V2, koji je po svemu pravi superbike Ducati.

Nije stvar samo u tome što prati tradicionalne vrijednosti ove marke, a tu mislimo na V2 agregat i jednoruku stražnju vilicu, nego je Panigale V2 i po svim ostalim karakteristikama taman ono što treba prosječnom ljubitelji superbike Ducatija. Jasno, nije brutalno eksplozivan kao Panigale V4, ali je njegovih 155 KS sasvim dovoljno za ispucavanje iz sporog posljednjeg zavoja na kratku ravnicu u Jerezu, a uz to su dobra izbalansiranost motocikla i mala težina zaslužni za to da nam je s Panigaleom V2 bila prava milina juriti kroz zavoje.

Ukratko, novi Panigale V2 itekako lako voziti brzo, pri čemu vas čuva i napredna elektronika. Uz to, od Panigalea V4 je naslijedio i jednako atraktivne, ali vitkije oplate, a istovremeno je s traženih 145.990 kuna za čak 45 tisuća kuna manje skup od njega.

Više o tehničkim novostima na novom Panigaleu V2, koji zamjenjuje dosadašnji Panigale 959, doznajte već u aktualnom broju Moto Pulsa, koji je na kioscima. Kompletan test ćete moći pročitati u prvom izdanju Moto Pulsa u 2020. godini, a u međuvremenu, slobodno zavirite u donju galeriju.

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp