Novosti

Top 7 koncepata iz 2019: #7 Yamaha MV-Vision

2019 yam 7.5u mw vision jp na ptw conc 004 01 71772

Što dobijete kad križate skuter s automobilom? Trickl s krovom i brzinom za rikverc. Predstavljamo vam Yamahu MW-Vision.

Nadamo se da Japancima nije ponestalo mašte i nade u svijetlu budućnost, no činjenica je da je ovogodišnji Tokyo Motor Show bio itekako siromašan konceptima. A među samo nekolicinom njih svakako se isticao Yamahin koncept MW-Vision, hibrid skutera i automobila.

Iako nije riječ o najavi modela koji će već sutra izaći na gradske ulice, Yamaha iz godine u godinu širi ponudu skutera i motocikala na tri kotača, pa bi tako i ovaj MW-Vision mogao predstavljati neki budući korak u tom smjeru. Sve u nadi da će se privući neki potpuno novi i plašljiviji kupci koji bi željeli uživati u naginjanju kroz zavoje kao na skuteru ili motociklu, a istovremeno zadržati barem dio zaštite, sigurnosti i udobnosti koje pruža automobil.

U skladu s time, MW-Vision ima staklenu kupolu i sjedalo kao u automobilu, no od upravljača naniže sve podsjeća na skuter. Osim podatka da je MW-Vision opremljen i hodom unazad, o pogonskoj grupi nema ni riječ, no jasno je da ovakvom konceptu budućnosti pristaje samo elektromotor uparen s revolucionarnim baterijama koje tek treba izmisliti. Evo, samo što nisu.

 

2019 yam 7.5u mw vision jp na ptw conc 007 01 71769 1

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp