Novosti

Nova Yamaha MT-07 za 2021!

2021 YAM MT07 EU PGD STA 007 03 preview 1

Yamahin bestseler je redizajniran za 2021. godinu, a uz to i malo tehnički dorađen. Uspjeh je zajamčen.

Prvo što upada u oči na novom MT-07 je to Kiklopovo oko, s malim i centralnim LED svjetlom, te pozicijama kao zaliscima. Pritom je nova i minimalistička maskica na tragu Y facijalne ekspresije koju smo već upoznali na novom MT-09, s time da moramo priznati kako cijeli taj sklop djeluje atraktivnije i skladnije na ovom slabijem modelu. Sad su u igri i LED pokazivači smjera, kao i novi LCD instrumenti.

Uz to, totalno su preoblikavani i bočni „usisnici“, u kojima su smještena i mala krilca, po uzoru na ona koje smo prije koju godinu dana gledali na Yamahinom MotoGP motociklu. Promijenjeni su poklopci spremnika goriva, dijelom i kako bi se otvorio prostor za uspravniji i komotniji položaj za vozačem, čemu pridonosi i širi upravljač.

Pogonski agregat je dorađen i usklađen s Euro5 normama, te se sad deklarira 73,4 KS, što je mrvicu manje nego dosad, dok je istovremeno težina porasla za 2 kg. Zato se novi MT-07 može pohvaliti većim prednjim diskovima promjera 298 mm i novim Michelin gumama. Više informacija doznajte u idućem broju Moto Pulsa, a dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

7jZSNo AqFK98AU96KtFKF

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp