Novosti

Naručite svoju Yamahu XSR 900 Abarth

AM XS850AB EU BNS4 STA 008

Yamahin prekrasan retro model dostupan je isključivo putem on-line narudžbe i to u samo 695 primjeraka.

XSR 900 Abarth je jedno od ugodnijih malih iznenađenja EICMA sajma u Milanu. Bazirana na osnovnom i iznimno zabavnom trocilindričnom retro modelu XSR 900, koji je opet baziran na modelu MT-09, ova je verzija Abarth bogatija za nekolicinu krasnih detalja, a među njima se ističu prednja maskica i poklopac repa, pri čemu su ti elementi, baš kao i prednji blatobran, izrađeni od karbona.

Uz to, Abarth verzija je bogatija i za lijepo izvedene Akrapovič dvostruke prigušivače, spušteni upravljač, posebno solo sjedalo, sportski nosač tablice... Tu su i drugačije grafike, kao i aluminijska pločica koja će vas podsjetiti koji je XSR 900 Abarth po redu, od planiranih 695 primjeraka, dospio u vašu garažu.

Sva ta ljepota i ekskluzivnost ima i svoju cijenu, pa tako za XSR 900 Abarth treba izdvojiti 101.900 kn. No, da bi to uopće mogli, prvo XSR 900 Abarth trebate rezervirati, a baš kao i u slučaju modela YZF-R1M, ta rezervacija je moguća samo preko Interneta. Više informacija o samoj rezervaciji potražite na ovom LINKU, gdje možete i započeti cijeli proces, pri čemu je prvih 95 kupaca nagrađeno sudjelovanjem na posebnom događanju Yamaha Abarth VIP Experience.

Više informacija o samom motociklu potražite OVDJE, a dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp